290909

Har fixat om lite på bloggen nu men är inte helt färdig. Orkar inte fixa mer för tillfället.

Vill åka till Honet vet inte hur lång tid jag har kvar att spändera med henne. Borde vara där varje dag egentligen. Måste bättra mig och det är nu! Hoppas inerligt att hon har låååång tid kvar. Nae ska se desperata hemmafruar nu..
See you soon!


270909

Det tog inte långt tid innan jag skrev igen. haha.. Börjar må bättre! Va och hälsa på Sabina i Fredags. Hon mår bättre för varje dag som går säger hon. SKITBRA! Men kan fortfarande inte släppa det med Honey. Varför ska det hända just dig? Du som har sån livslust. Helt underbar skulle aldrig skada någon på något sätt eller hitta på något bus. Det får inte vara sant, det får inte..

Ska sova hos M inatt med. Vi ska kolla på film snart "Final destination 4". Hoppas den är bra, annars lär jag somna,. Nae försöka övertala honom att köpa godis nu!

See you soon!

I still love you, i really do,.! ♥


260909

Har bara legat i sägen nästan hela veckan. Asso jag HATAR det här året.
- m's bror har legat på sjukan
- Hannah (katt) va 2 dagar ifrån att dö
- Massa som varit på sjukan och veterinären
- Bella har flyttat till Motala
- Sabina min älskling ligger på sjukan nu
- Honey är så dålig att det bäst för henne är att få somna in..
JÄVLA SKIT ÅR OCH SKIT MÅNAD!! Jag orkar fan inte med det här..
Tar en bloggpaus nu.

See you soon!


220909




220909

Har verkligen inte haft lust att skriva. Mår inte bra. Det enda jag tänker på är dig, kan knappt äta eller sova. Vill bara vara hos dig. Jag ångrar verkligen allt. Varför blev det som det blev från första  början? Det kunde ju fortfarande ha varit som det va för 2-3 år sen!? Vi bara lät det hända, jag borde inte låtit dig gå. Jag har sårat dig massor det vet jag och jag åndrar det otroligt mycket. Vill att det ska bli som det va, då allt va perfekt, jag va lycklig.. Jag borde inte låtit dig gå. Varför lät jag det bli så här,.?

Inte en direkt bra tid i mitt liv just nu. Kommer inte blogga så mycket mer. Min bästa vän ligger på sjukan. Jag bara ligger i sängen och tänker på henne hela tiden. Jag åker inte ens till stallet men det borde jag verkligen göra. Jag ska ta mig i kragen och gå till både skolan och stallet imorgon. Hästarna ska inte lida för de. Dom behöver röra på sig. Hoppas veterinären har varit där nu så jag får reda på vad det är för fel på Honey. Hoppas inte att det är något allvarligt. Undra hur länge dom ska gå ute på natten egentligen? Jag tycker det är svin kallt på kvällen/natten. Dom borde väll också frysa? Eller det kanske dom inte gör? Jag ska nog inte säga något vet inget om hur länge dom ska/inte ska vara ute på nätterna. Och på tal om kallt på kvällen/natten, det lär ju bli vinter snart. Vill verkligen inte ha vinter. Vill ha sommar och sol ett tag till. Det enda positiva med vintern är att jag fyller år och att det är julafton och nyår. Annars finns det nästan bara nackdelar. Nae vill vara någon annanstans just nu. Kanske jag borde åka till stallet och rensa tankarna lite.. Får fråga om någon har lust att följa med vill inte åka själv när det blir mörkt snart nu när hästarna är i sommarhagen och jag mpste gå genom hela skogen i mörkret och lämna henne. Varför kan det inte bara bli som jag vill nu? VARFÖR??

See you soon!


170909

Oj då. Nu va det ett bra tag sen jag skrev. Har haft fullt upp och verkligen inte tid till att skriva. Just nu sitter jag i skolan och har engelska. Det tråkigaste ämnet som finns. Skulle vilja vara i köket i stället. Eller ha typ matte. Honey är fortfarande halt. DOm skulle ta ut en veterinär så fort som möjligt. Hoppas inte att det är något allvarligt bara. Visit mår bra. Men båda vill komma ut och röra på sig. Får se om jag hinner rida båda idag. Inte så troligt eftersom att det blir mörkt så fort nu, det märks att vinter är på väg. Och det är svin kallt ute med. ursh, ge mig värme och sol istället. Skulle vara bra med sommar i minst en-två månader till. Nae nu ska jag jobba lite.

See you soon!


110909

Inget stall idag heller. Men imorgon så ska jag till stallet. Jag måste dit. Och rida det ska jag också göra och inte tänka på något annat än hästen och mig själv. Vad är egentligen bra för mig? Jag har allt jag behöver, en mamma och en pappa som bryr sig. Farmor och farfar som jag älskar mer än något annat, massor av fina vänner och fraför allt en underbar pojkvän och hästarna. Vad mer kan jag behöva? Visst det finns massor jag skulle vilja ha, men inget jag egentligen behöver. Det finns så många andra som inte har det jag har och dom skulle kanske behöva det mer än jag. Jag har alltid mat på border och kläder att ha på mig, men det finns dom som inte har de? Man tänker inte så ofta på det. Man tänker att det är en självklar het att man har mat, rent vatten, kläder, tvål osv. Som för vissa går livet under om dom inte hittar den rätta träjan på morgonen eller om dom inte har något smink elelr what so ever. Det är bara onödigt. Tänk på dom som inte har det? Vad gör dom? Dom som går hungriga varje dag och verkligen inte har något att äta. Ursh! Människan är det hemskaste och farligaste djuret på jorden. Vi kommer ta död på oss själva och våran planet. Tänk på alla dessa barn som måste jobba för att överleva, som aldrig får vara barn, jag önskar varje dag att jag va barn igen. Nae nog om de nu. Dags att sova nu kanske.

You got your wings now you can't stay. Take your dreams and make them all come true,.. <3



See you soon!


090909

Fixat en ny header vad tycker ni?

Har suttit och funderat på om jag ska åka till stallet nu. Är inte helt frisk än. Men jag vill ju så gärna rida. Men man ska inte anstränga sig när man är sjuk. Det blir nog stallet i vilket fall som. Jag ska rida idag. Det va för länge sen jag gjorde de. Och honey behöver på motion. Visit också för den delen. Men har inte tid att rida två. Nae äta och sen stallet.

See you soon!!


080909

Såg precis klart på idol. Vissa va sjukt bra andra skämde bara ut sig. Men så är det varje år. Va i stallet igår. Red bara hem från hagen. Finns inget som är så underbart som att sitta på hästryggen. Alla tankar bara försvinner och det enda man tänker på är hästen och sig själv. Har inte varit i skolan den här veckan. Är förkyld och har hosta. Men imorgon blir det skola igen. Om man kommer upp på morgonen det vill säga. Eller rättare sagt jag MÅSTE komma upp på morgonen. Sen ska jag vidare till farmor och farfar efter skolan och hämta mina skor. Glömde dom på landet för en månad sen.

Lisa Pettersson, du betyder enormt mycket för mig. Du ställer upp i alla lägen och jag lovar gumman är det något eller om du bara vill prata så kan du alltid lita på mig. Älskar dig bästavän,. <3

see you soon!


050909

Vissa saker kommer man aldrig glömma, oavsett om man vill eller inte. Och dom sakerna man verkligen inte vill komma ihåg dom glömemr man aldrig. Det finns så mycket som jag skulle vilja glömma, men jag kan int. Som minnena sitter fast i mitt huvud och försvinner inte. Kan någon radera det jag inte vill komma ihåg snälla? Men vissa saker kan vara bra att minnas ialla fall. Man lär sig ju av sinna misstag eller hur? Ska jag verkligen göra det? Ska jag verkligen ge mig in på det här? Eller ska jag bara vända ryggen till och gå? Och bara strunta i det för att det är mitt liv? Mitt liv som jag gör precis som jag vill med! Men jag kanske vill? Eller vill jag inte? Jag kanske borde ge upp? Eller ska jag fortsätta försöka? En dag i taget, en dag i taget....

See you soon!


050909

Har bara legat i sängen hela dagen, mår inte så värst bra men det är skit samma. Eller egentligen inte. Vill åka till stallet men får se hur det blir med den saken. Måste egentligen men jag mår inge bra. Har suttit framför datorn och tänkt på massa gamla minnen, minnen som är dåliga och minnen som är bra. Jag saknar vissa minnen minnen jag delat med andra personer. Dom som jag glidit ifrån allt mer, det borde jag inte gjort. Vi tre skulle alltid hålla ihop, det lova vi.. Vi lovade varandra att aldrig glida isär.. Men det är precis vad vi har gjort. Alla vi har förändrats men en sak som alltid kommer va densamma för mig är att jag alltid kommer älska er Lisa & Jennifer! Ni va och är för mig mina bästavänner, fast än att vi aldrig umgås. Men skulle det hända något så skulle jag ringa någon av er. Skulle jag behöva prata med någon så skulle jag ringa er och skulle jag behöva hjälp vet jag att ni skulle ställa upp. Så för mig är ni mina bästavänner. Och även du sabina. Har även tänkt på saker som jag ångrar. Men det tänker jag inte ta upp här. Det kanske är bäst att det blev som det är nu med allt...

you used to call me your angel said that i was sent straigth down from heaven you'd hold me close in your arms i loved the way you felt so strong i never wanted you to leave i wanted you to stay her holding me...

See you soon!


040909

Blir inget stall idag är alldeles för sjuk för de. Ska tat lungt och så jag kan åka i morgon istället. Ska sysselsätta mig med att spela som den nörd jag är.  Ska jag eller inte?

See you soon!


040909

Har gjort i ordning mej och är klar för att gå ut. Men det lär nog ta ett tag måste fixa lite grejjer först. Nae nu ska jag tillbaka till spelandet och nörda som elisa. från snygga hästtjejer till nördar!

See you soon!


040909

Undra hur vissa människor tänker? Dom som mördar och våldtar, hur tänker dom? Hur kan dom skada en människa på ett sånt sätt och sedan kunna leva med sig själva? Och alla dom som slår sina flickvänner? hur fan tänker dom? Varför skada någon som man älskar? Och om han nu inte älskar sin flickvän längre varför inte bara göra slut då? Iställt för att misshandla? Sluta upp med sånt beteende ni som gör sånt och ni som mobbar andra! Lägg ner med de, ni vinner absolut inget på de.

Kom bara och tänka på de när jag läste en artikel om Rihanna. fy fan så misshandlad hon har blivit. och det är helt fel. Nae nu ska jag sminka mig.

See you soon!


040909

Va tvungen att skriva igen nu. Hittade två otroligt söta bilder. En på Cosmo och en på Fandango och mig. Dom bilderna hade jag helt glömt bort.


See you soon!


040909 13,50

Har inte gjort något av de jag har planerat idag. Hmm. borde ha duchat och gjort mig i ordning nu. Men nae jag ahr för ont i huvvet så jag sitter nog vid datorn ett atg till. Ska snart gå inte på fronter och kolla vad jag har missat i skolan. Vill ju inte hamna efter för mycket. Den här veckan har inte heler blivit som planerat. Jag hade planerat att gå till skolan och komma i tid varje dag. Men gissa? Jag va inte i skolan i Måndags, igår elle idag. Och i tisdags och Onsdags kom jag försent. INTE BRA! måste orka gå upp på morgonen, men det är så jobbigt nu när man har haft sommarlov och är van att av upp sent och sova länge. Funderar på att hoppa i ridkläderna och bege mig till stallet snart. Måste kolla så Visit mår bra och så måste jag kolla om Honeys ben har blivit bättre. Visit fick foderstrupsförstoppning (tror det heter så?) och det är andra gången på 2 veckor. Det är inte bra. så nu ska jag inte ge henne hö mer. Nae nu måste jag sätta fart. Ska ta lite bilder i stallet sen så får ni se sötnosarna.

See you soon!


040909 11,56

Hej igen. Kan inte somna har för ont i huvvet så jag började kolla på lite kläder och som vanligt blir man sugen på att köpa. Här han ni min önske outfit:

1. Klänning från eliteladies 299:-
2. Skor från Melba 599:-
3. Diadem från H&M 49.50:-
4. Armband från Nelly 1449:-

Önska kan man alltid men jag lär nog inte köpa något av de. Klänningen är slut annars hade den avrit på väg hem till mig nu. Skulle nog lagt till ett par jeansleggins i det här ruggiga vädret. Eller ett par svarta leggings. Går att kombinera hur som helst. Byta ut skorna till ett par lågklackade eller vad som. Det är bara fantasin som sätter gränser. Sen om det ser snyggt ut eller inte är en annan sak. nae duscha kanske?

See you soon!


040909 11,15

Har fixat ny design nu. Vad tycker ni? Men avanvcerat en så blir det inte. Tycker det är finast när det är enkelt och inte för mycket krusiduller. Nae nu ska jag ner och röka och sen ska jag försöka sova tills micke kommer hem. Uppdaterar efter stallet.

See you soon!


040909 10,18

Har precis vaknat, kan inte sova men är helt död. Känner mig sjukare än någonsin men inte tänker jag det hindra mig från att göra allt jag planerat att jag ska göra. Har knappt sovit  något i natt somna vid 5 typ. Inte bra. Men så är det när man är förkyld och har ont i huvvet. Vill verkligen inte vara sjuk nu, har inte tid med de har två hästar jag ska ta hand om åt Elisa. Ska till stallet sen och kolla hur det är med Visti hoppas hon har blivit bättre. Och sen ska jag självklart pyssla på Honey. Får se om jag skrittar en sväng på henne med det beror på hur det är med henne idag. och sen ska jag träffa folk. roligt roligt? nja så där mår skit men annars roligt. Funderar fortfarande på om jag ska eller inte? och om det är fel av mig om jag nu gör de? det kanske det är? eller? aja det återstår att se.. Nae nu ska jag se tv.

See you soon!


040909

ligger här brevid M. Kan inte sova men han siver så gott han. Funderar om jag ska eller inte. Ska jag? eller kanske inte? fast jag måste ju få veta! men är det helt fel av mig då? eller kan jag göra så? Jag kanske inte borde? Fast jag vill ju? Men innerst inne kanske jag inte vill? eller vill jag de? Hmm.. det återstår att se.

Ska fixa om hela bloggen hade jag tänkt mig. Har börjar på headern den ska vara snygg och stilren gillar inte när det är för mycket kladd på den. Den ska vara enkel och stilren. Nae nu ska jag se till att sova annars l'r jag inte få en blund på hela natten.

See you soon!


020909

sitter i skolan och har rast just nu men Matten börjar om ca 1 minut. Är otroligt trött och slut i hela kroppen. Det märks att man rör på sig varje dag och det tar på krafterna att vara i skolan och stallet varje dag. Men jag kan inte skippa skolan och stallet vill jag inte skippa. Honey är fortfarande halt. Hmm. varken jag eller Elisa förstår vad det är. för hon är varken varm eller svullen. Veterinären får komma ut i veckan och kolla på henne. Och sen måste hovslagaren komma ut och sko henne runt om. Hon får så ont av gruset när man rider på vägen. Så det lär bli skönt för henne när hon får skor. Jahopp nu har Elisa flyttat till Norge, Dacke och Caramell har bytt stall så nu är det bara jag kvar och Honey och Visit. Det positiva med det hela är att hästarna finns kvar fortfarande. Och att Jennifer följer med ut och rider med mig emellan åt. Vilket jag tycker att hon borde ta sig tid till att göra oftare. Inte för att det bli så mycket ridning nu när Honey inte är bra det blir bara långa skritt turer i skogen..

Nae nu börjar matten. See you soon!


RSS 2.0