290809

ett tag sen jag skrev nu men har verkligen inte haft orken till att göra de. Ska fixa en ny header under helgen men nu har jag verkligen inte tid för att sitta vid datorn ska till stallet med Jennifer. See you soon!


240809

Har verkligen inte haft någon lust att blogga. Men den kommer tillbaka när jag fått min dator i skolan. Får den på torsdag tror jag de va..

Det har varit Augustifestival här, rätt kul. Men mycket folk och ont i fötterna. M och jag va och åt på restaurang med min släkt. riktigt trevligt. MEN DÅLIG SÖRVIS! Och pommen va inte klar! hur svårt kan det vara att fritera pomme? Der är inte svårt.
Har varit ledig idag, s k ö n t ! och är ledig i morgon och på Onsdag. Imorgon ska jag till läkaren inget jag direkt ser frem emot. Men jag hoppas att det går bra och att jag inte behöver bli opererad. Juste Honey är halt. Inte bra.. Hoppas hon blir bättre. Nae nu ska jag kolla på 2 and ½ man. lär nog inte blogga så mycket den här veckan. Men nu vet ni att jag lever.

See you soon!


200809

Nu va det ett tag sen jag skrev! Har haft fullt upp med stallet och så har skolan börjat nu så är helt slut. Ny klass, ny mentor, nya lokaler, ny start. En dag i taget!

Har varit i stallet varje dag utom igår och ridit Honey vilket har varit underbart. I förrgår va det en tjej som provred Honey. Det gick hyfsat bra förutom att hon och Honey gick om kull i galoppen för det va så halt. Men tack och lov så vart ingen skadad. Nae jag har verkligen inte tid med det här måste ge mig iväg till stallet och rida och sen hem och fixa mig sen ska jag på rix fm festival.

See you soon!


170809


Vart en kort sväng med Honey idag. Va i stallet vid halv 9. Det va för sent egentligen. Madde va snäll och följde med mig :) Red i padden i ca 20 min. Hann inte mer för det började bli mörkt. Hon va otroligt lugn idag. Gick jätte fin och började galopera självmant och orkade verkligen hålla i gång en kort stund. Det är framsteg. Nu är Elisa hemma så jag antar att det blir att rida med henne i morgon, eller jag hoppas att det blir så. Det är mycket roligare att rida om man är två. sen får vi se om det blir någon "hoppträning" i veckan. Det skulle vara roligt. Nae nu ska jag se på tv och sen kolla på filmen när det är färdigladdad. Filmen heter Alive som är en verklighetsbaserad film. Får se om den är bra eller inte.

See you soon!


160809

Jahop då är det skola om två dagar då. Inte direkt kul.

Igår följde Jennifer med till stallet. Riktigt roligt att träffa henne va ett bra tag sen nu. Red i padden och sen i ridhuset. Tog några skutt i padden riktigt roligt. Och Honey va så fin när vi hämta henne från hagen. Helt lerig överallt! Men sen efter att vi borstat och borstat och borstat så vart hon hyfsat fin. Sen när vi skulle åka hem så började det självklart att regna. Va helt blöt när jag kom hem. Men det va roligt endå.

Ska åka till stallet sen vart efter. Nu ska jag spela för nu har jag inget bättre för mig.

See you soon!


140809

Va helt slut igår så jag orkade inte uppdatera.

Juste har ju glömt att berätta hur det gick när dom provred Honey. Jag har ett leende på läpparna nu när jag berättar det här. Det började med att honey va helt lerig precis över allt förutom på huvudet när jag kom till stallet. Så det va bara att börja borsta henne. Och då skulle dom komma om 30min. Jag tänlte det här blir nog jätte bra. Sen när dom kom och hon red medans vi gick bort till ridhuset då ville Honey gå hem i stället. Och jag har inte sett henne bete sig så när hon vill gå tillbaka. Hon brukar mest snurra runt. Men med henne på stegrade hon och hade sig. Och i paddocken stegrade hon och ville gå hem massor av gånger. Så det blev ingen ny familj för Honey inte. Och det är jag glad över för ju längre hon är kvar ju längre får jag rida och pyssla om henne.

Igår va jag i stallet från kl 10,00 till ca 17,00 därav va jag helt slut när jag kom hem. Började med att jag och Elisa kollade när Amanda hoppträna Wilma. Och gud vilken sur häst. Hon vart helt sur när Amanda höll om och rama in hindret. Och det va bara dumheter. Hon har ju trotsallt hoppat runt en banan på 1meter. Det börja med att dom hoppa 50cm och sedan höjde till 1 meter. Att hoppa 50cm gick super bra. Men sen när dom skulle hoppa 1 meter totalvägra hon. Så vi sänkte till 80cm. Och hon totalvägra. så vi la ner bomarna så det vart ett kryss på ca 40-50cm. Och hon vägrade hoppa de med!? Det va ju bara dumheter. Men efter mycket om och men så hoppa hon krysset och sen hinder på 80cm och några på 1meter. Riktigt roligt att se. Och han Micke från dressyrhoppet som höll i själv hoppträningen, gud så duktig han är. Sen väl tillbaka i stallet så vart det att bada honey. Vilket hon verkligen BEHÖVDE! Hon vart jätte fin och hennes rödbruna färg kom fram. Hon vart skinande ren. Så väntade jag på att hon skulle torka så började det ösregna och jag lovar himelen öppnade sig precis efter att Elisa och hennes pappa hade åkt med Tia till hennes nya hem. Och det började åska. så jag började mocka så länge. och jag grejjade hela tiden med massor av olika saker. Sen kom Micke och Gustav ut till stallet och jag red en liten skritt tur i ca 15-20min. Hade varken ork, tid eller lust att rida mer.. Men det gick jätte bra den korta stunden.

Idag red jag honey den gamla vanliga svängen och idag gick det verkligen inte bra. Hon totalvägra att gå och ville bara hem. Men jag gav mig inte men sen kom det en bil och hon börja hålla på igen. och bara för att bilen skulle slippa stå där jätte länge hoppa jag av och gick med henne en bra bit innan jag hoppa upp igen och va helt rasande på att hon ville gå hem hela tiden. Och det tror jag att hon märkte så resten av vägen gick hon jätte fint och lyssna jätte bra. Nae ni nu orkar jag inte skriva mer än att i morgon ska Jennifer (passionforbeauty.blogg.se) följa med till stallet. Roligt Roligt!! Juste en eloge(stavning?) till er som har läst allt!!

See you soon!


120809

Lite bilder från landet :)


När vi åker båt.


Åker båt.


Älskling hoppar i hoppberget.


Älskling badar vid båtbryggan.



Vad gör han?


Och så dyker han..


Jag som inte badar solar..


På väg tillbaka till stugan. Som jag älskar dig,. <3


Avslutar med en bild på själva stugan..

See you soon!


110809

Orkade verkligen inte att uppdatera igår så skriver om gårdagen nu.

Igår red jag ut en sväng på Honey, gick super bra. Hon börjar få upp konditionen nu och orkar trava lungt och fint och går halvt i form i traven. Det är super bra och hon gör framsteg för varje dag som går. Men hon behöver fortfarande få mer muskler och äta upp sig ca 100kg. sen kommer hon vara super fin. Men hon är fortfarande nervös i början när man rider ut på henne själv. Försöker vända tillbaka till stallet minst tre gånger. Men det gäller att vara bestämd. Men sen när man kommer ut ur skogen ut på grusvägen går hon mer än gärna fram. Honey och Wilma va så dumma mot Tia igår så det inte är sant. När jag la ut hö åt dom i hagen, jag hade lagt ut två högar och dom tog Honoey och wilma direkt och Tia stod inträngd i ett hörn och båda börja sparka mot henne. Så jag la Tias hög långt ifrån dom.

Idag red jag och Elisa ut på Honey och Tia. Tog det lungt och det gick bra. Men som vanligt ville Honey vända tre gånger och gå tillbaka till stallet till Wilma. Dom två gillar verkligen varandra. Hon gick lungt och fint i traven idag också men behöver verkligen mer musker i rumpan och bakbenen. Vart en kort galopp med och ett litet skutt i skogen vilket hon tyckte om. Kanske skulle hoppa henne i helgen. Det ser jag fram emot. Sen skulle kanske jag och Elisa lasta Honey och Visit och klättra i skogen i klocket. Nu när Tia är såld och Wilma eventuellet har hittat en ny fodervärd så är det ju bara Honey och Visit kvar. Och imorgon ska en tjej komma och kolla på Honey. Så det ska jag vara med och kolla om det går bra. Vilket jag hoppas att det inte gör hehhe. För då blir hon kvar längre och det skulle hon behöva vara så hon fåräta upp sig och få mer muskler. Vi får väll se hur det går. See you soon!


blogsms.me

Vill du tjäna pengar på din blogg?det är super lätt och enkelt. gå in på: http://www.blogsms.me/?t=1717


100809 14,51

Har verkligen allt jag behöver.. Jag har en underbara pojkvän och familj, underbara vänner. Och så har jag ju Elisa som är så otroligt snäll som låter mig rida Honey varje dag. Tack Elisa!!

100809



Som jag vill tillbaka.

Ska åka till stallet senare. Väntar på att Elisa ska svara på smset så jag vte om vi ska rida tillsammans eller inte. Uppdaterar ikväll! See you soon!

100809

Gjorde en ny header igen. Tyckte den här vart bättre! Kommer bilder från helgen så fort jag hinner. Längtar tills i morgon då ska jag ut och rida honey igen. Det är så otroligt kul när man märker dom små framstegen hon gör. Om man tänker på hur hon va första gången jag red henne och hur hon är nu. Gud så många framsteg hon har gjort. Går mycket finare nu, går i form, orkar trava istället för att "springa", traven är mycket mer samlad. Visst hon springer lite fortfarande men det är dom små framstegen som räknas. En dag itaget. Och hon orkar verkligen mer nu. Hon har fått upp konditionen mer nu och det är super bra. Och man kan röra hennes öron utan att hon ska bli besvärad av det. Och amn kan sätta på grimma och tränset utan att behöva knäppa upp det och lägga över det. Hon ha blivit så duktig. Hoppas jag får prova att hoppa henne snart. Eftersom att hon tycker det är så roligt och det gör ju jag med. hehe. finns inget härligare än när hästen och ryttaren vill samma sak och tycker samma sak är roligt. de är sammspel. det är härligt.. nahe det här duger inte M väntar på att jag ska gå upp till honom nu. See you soon!


090809


Som jag saknar dig Miss Kirabell,. <3

Kom hem från landet idag men ska åka imorgon igen. Red Honey förut som vanligt ;) hehe. Otroligt underbar att rida och det börjar arta sig nu. Massa framsteg har hon gjort. Nae nu ska jag äta pizza! See you soon!
Btw tycker ni om den nya headern? Enkel och stilren!


070809



Helt underbar häst. Helt underbar på alla sätt och vis och jag längtar tills på söndag då jag kommer hem från landet och ska rida igen.. Hörs på söndag för M, jag o pappa åker till landet!. See you soon!


070809


Har ridit honey idag. eller hela veckan rättare sagt. riktigt mysigt. Ska ut till stallet och rida i morgon också ska va där vid halv 11 så jag har gott om tid på mig. M, jag och Pappa åker till landet i morgon vid 2. Rätt så roligt. Sen på Söndag blir det att rida igen:). nae nu ska jag ut och röka sen ska jag och M gå upp och se på film. See you soon!

030809

Kom hem i från Danmark i lördags vid 23 tiden. Riktigt segt att åka bil så länge. Men men vad gör man inte för att komma till Danmark och hem?. Hade otroligt roligt i Danmark längta tillbaka redan efter jag hade suttit i bilen i 20 minuter. hehe. Men det positiva med att komma hem va att åka till stallet, min säng och Ronja så klart. Saknat min lilla tulltull massor. Och sängen, ni anar inte hur skönt det vara att komma hem till sin egna säng. Efter att ha sovit på golvet i en vecka så va det ganska skönt att sova i sin säng. aja..

Va på Legoland två dagar i rad. Roligt första dagen men nästan bara jobbigt andra dagen va så slut i benen och fötterna. Plus att ryggen hade svullnat upp på mig. Så typiskt att den skulle göra de. Och så bada vi i poolen och bubbelpoolen varje dag. Riktigt skönt. och badat i havet har jag ju också gjort, där plockade jag stenar och snäcker till förbanelse. hahah. dom va ju så fina... Sen gick vi på något museum med fiskar och sånt. Sen gick vi upp i ngn fyr. Hann till och med att gå vilse i danmark mitt i natten.. Hahha.tur att vi hitta hem igen. Kolla massa affärer och tagit det lugnt.

Igår vid 18 hugget åkte jag till stallet där jag och Elisa pyssla om hästarna. Tia fick enn välbehövligt bad. Och Honey fick sin man fixad så nu är dom snygga. Och Visits man vart ochså finslipad. Sen var det dags för en ridtur. Jag red Honye och Elisa red Visit. Vi tog en sväng på sommarbetet. Riktigt mysig sommarkväll va det. Och lilla fröken Honey tyckte inte om att jobba och börja bocka med elisa iställer. vi tog säkert över 500 kort. riktigt mysigt. Va där i typ 3-4 timmar. Det är livet de.

Idag har jag varit på hagebys vårdcentral hos en sjukgymnast och kollat ryggen. Det visade sig att det va ngt som hette skolios (stavning?). Vilket va att min ryggrad är sne. Så nu ska jag till någon läkare på skarptorpsvårdcentral. Och han/hon kommer säkert skicka mig till en läkare på sjukan.. Jobbigt...
Ska snart till stallet ska vara där kl 18,00. Mys mys..


Saknar!

See you soon!

RSS 2.0