250709

Sitter här och väntar på att klockan ska bli 5 så vi kan börja resan till Danmark, som kommer bli låång. Och förmodligen är det sista gången jag uppdaterar nu tills jag kommer hem. Kl är bara 4,10 och jag har inte sovit än och förmodligen kommer det bara ta 5 minuter tills jag sover i bilen. Min bästavän i bilen lär va mobilen. På ett sätt vill jag inte åka. Nu när jag har chansen att rida så ska jag åka iväg? Det taremot. Hästar är det bästa som finns. Oavsett vad du än säger till dom så lyssnar dom och dom skulle aldrig skada eller såra dig på någotsätt med flit. Och berättar man något till hästen så behåller den de för sig själv och inte säger det till alla andra som inte har med saken att göra. Och det bästa är att man får så många underbara minnen och man mår så bra av att rida och vara i en omgivning med hästar och andar djur och trevliga människor. Får hoppas på att jag kan rida sen när jag kommer hem. Det hoppas jag verkligen. En vecka ska jag väll klara utan hästar? Har ju klarat hela sommarlovet tills för en vecka sen. Så en vecka borde jag stå ut.

Nu börjar jag känna, vad ska man kalla det? Ångest? hmm.. aja strunt samma. Känns så  jobbigt att sommarlovet snart är slut! Börjar ju den 18/1 igen.. Hoppas det går bra och att jag hamnar i en bra klass..

Nae nu måste jag fixa håret och kolla så jag inte glömmer något. Ha de bäst i sverige nu. Och Madde ha det BÄST i grekland!

See you soon!


240709



Imorgon bär det av till danmark med M och hans famlij, roligt roligt. Om man bortser fårn 12 timmars bilfärd. Vilket jag som är åk sjuk verkligen inte ser fram emot.  Får se om jag uppdaterar något när jag är i danmark beror på om jag får tag i något internet. Nae nu ska jag packa det sista så jag har de gjort.
See you soon!

230709 17,51



Blev inget med att rida idag inte, när jag o M kom ut till stallet och skulle precis gå till hagen och hämta henne. Då öppna sig himelen och det började regan., skit också det här är inte sommar det är fan som höst eller nått. uppdaterar senar kanske.. Bara 2 dagar kvar tills Danmark. ROLIGT!!
See you soon!


230709

Sitter och väntar på att micke ska vakna så vi kan åka till stallet. Ska rida Honey idag med.  Roligt! Blir nog en tur i skogen eller på fältet får se hur det blir. Kanske blir båda. Nae nu ska jag nöörda sims 3 har inget bättre för mig.
See you soon!


Honey igår innan vi släppte ut henne i hagen. Men så smart som jag va ändrade inte jag från VGA kamera.


220709

Kom nyss hem från stallet, eller nyss och nyss för en timma sen. Vart aldrig stallet i går det regnade hela dagen. Men idag blev de de :) Riktigt roligt att rida,.
Nu är M  och Kim och köper Billys pizza åt mig. GOTT!! Uppdaterar kanske sen.
See you soon!!


210709

sommaren brukar förknippa med värme och sol, men får vi någon värme och sol ? nej bara regn, regn och mer regn. Svensksommar de ni, den består av REGN! vill ut till stallet och rrida men det regnar, kul och rida ute i regnen, nej inte precis.. aja får se om man åker ut till stallet sen eller inte.. puss på M som står ut med mig dag ut och dag in <3
See you soon!

200709

Förlåt för dålig uppdatering men jag har varit på landet och kom hem idag.Sen har jag varit och ridit hos Elisa, riktigt roligt. Kanske ska ut och rida i morgon med. Det var riktigt länge sen jag red nu. aja kanske uppdaterar senare sen. Om inte annat så uppdaterar jag i morgon. See you soon!


170709

Belv inget att åka till landet idag, blir att åka imorgon istället. Nu är M's mamma hemma så nu är det slut på lungnet ;) hahaa. hon är i full fart med att dammsuga.. hahah. Somnade inte förens 8 i mirse och sen vakna vid 3 igen, skulle vilja/behöva sova minst 5 timmar till, är så trött hela tiden. Vilket är jobbigt och tiden bara springer iväg och jag hinner inte göra något som jag har tänkt att jag skulle hinna göra på hela sommarlovet som är slut snart. Då börjar skolan igen :/. Nästa lördag åker jag och M men hans familj till Danmark. Ska bli skönt och roligt. :) Kan inte sluta tänka på att sommarlovet faktiskt snart är slut.. Känns inge bra. Har varken lust eller ork med skola just nu. Får väll hopps att jag har vilat upp mig till skolstarten. För det här året måste jag jobbba på bra.. See you soon!




160709

Hello, kom nyss hem från utebion. Riktigt tråkig film "Jiddra inte med Zohan". Innan de va jag,M och jonas på himpa och bada, otroligt skönt. Kallt innan man kom i men sen ville man inte gå upp. hehe. Imorgon kanske jag och M ska åka till farmor och farfar. Då blir det massa bad! Nehe om man skulle plocka ur och in i diskmaskinen och plocka undan lite..
See you soon!

150709

Hittade en gamal gullig bild på mig och M!


I love ypu i really do ,. <3

See you soon!


150709

Tog min gamla header så länge, hann inte göra en ny igår eller rättare sagt så glömde jag bort att göra en ny. Men men. M sitter där ute med dom andra ooch fixar Jontes moppe, förstår mig inte på vad dom gör? Men det är ju likadant för dom när jag snackar om hästar! I helgen ska kansek jag och M åka till landet till min farmor och farfar. Det ska bli riktigt skönt att komma till landet igen. Då ska jag fiska, bada och sola. Nae nu glömde jag bort vad jag egentligen skulle skriva!? aja kanske skriver mera sen. Juste någon som har provat Sims 3? Det är rätt så roligt om man inte har något att göra. Nae nu är det dags att sluta skriva och gå ut till dom andra.. Se you soon!


140709

Som sagt är det här min nya blogg som jag kommer att skriva om det som händer i min vardag och det som jag känner för att skriva helt enkelt.. Ska försöka fixa ihop en header under dagen och fixa i ordning bloggen lite smått.


See you soon. / bekkabjörkholm


RSS 2.0