281009

Nu har jag fixat om lite.. vart mkt bättre nu. Men måste försöka hinna fixa bellas nu. skriver kankse senare

See you soon!


271009

Ojj då.. Nu va det ett bra tag sen jag uppdatera? Hmm.. Undra varför? Har varken haft tid eller lust att göra de. Men håller på med en ny header nu ska ändra om lite annat också, börjar bli trött på särgerna osv. Ska ev. fixa Bellas och Henkes tjejs blogg också. Juste har ju fixat Maddes med. Kolla hennes blogg här: http://madeelenekarlsson.blogg.se/. Nae dags att fortsätta med headern nu.

Juste.. Glömde nästan bort:

See you soon!


151009

Hmm, nnu börjar det krypa i hela kroppen och jag saknar hästar sjukt mycket! Skulle vilja ge mig ut på en låång ridtur och bara tänka på samspelet mellan häst och ryttare. men men.. Sånt är livet man kan inte få allt man vill ha. Letar efter en ny medryttarhäst nu, men alla verkar vara upptagna? Konstigt.. inte ett dugg egentligen.. haha.
Nae nog om de..

Hittade en tävling hos Stockholmsjenna där du kan vinna:

Va med och tävla du också för det gör jag!

Nu ska jag laga mat. Biffstoganoff med ris. Smaskens!

See you soon!


121009

Känner hur paniken börjar koma krypandes.. Har inte träffat Honey på evigheter och det känns som att jag har svikit henne på alla sätt som finns. Nu har hon flyttat vilket innebär att jag inte kan hälsa på henne när jag vill. Men hon har det förmodligen bra. Men endå har så dåligt samvete så det finns inte, det känns verkligen som att jag svikit henne. Önskar hon kunde prata så hon kan säga till mig hur hon känner och att jag då kunde förklara för henne varför det blev som det blev. Hon skulle förstå i så fall, det vet jag. Har skickat ett mail till dom nya ägarna för en liten stund sen. Hoppas att jag får svar snart, men kommer förmodligen inte få det förens imorgon eller ännu senare. Det är sånt som märks. Det blir bra hur det än blir, huvudsaken är att hon lever och har det bra! Nae nu ska jag se tv.

See you soon!


I love you i really do and i miss you soo Honey,. <3


101009

jahopp då står inte Honey kvar i stallet längre.. Nu är det ingen häst kvar. Men som tur är så har inte Honey flyttat så långt ifrån iallafall. Vilket är bra. Senare ikväll ska jag och M vara barnvakt åt hans brors barn. Rätt så kul faktiskt. Ska kanske till katrineholm innan med. Men det är sånt som märks. HAr inget vettigt att skriva..

See you soon!




051009

Har inte varit i skola borde verkligen vara där nu. Kom inte upp i morse va helt slut i hela kroppen. Ska förmodligen ut till stallet idag. Sen måste jag få tag i Elisa med. Får se hur det går. Nae ut och röka sen musik. Musik är det BÄSTA som finns.

Varför ska jag ens försöka när du endå inte vill?

See you soon!


031009

Jahopp då var det helg igen. VÄLBEHÖVT! Är så trött hela tiden, kan det bero på att jag aldrig sover ut ordentligt? Imorgon ska jag verkligen sova ut! Skulle egentligen åkt till stallet idag men östgötatrafiken har ju tagit bort bussarna ut dit och jag vägrar gå 2-3km i örregn. Nej tack. Så det blir att åka imorgon. Borde varit där varje dag men som sagt utan bussar går inte de. Eftersom att jag slutar så sent, eller sent o sent 3. Men då lär jag ju inte vara hemma igen förens 9-10 och jag orkar inte vara i stallet så länge. Dom borde verkligen ha bussarna kvar. Riktigt DÅLIGT att dom har tagit bort dom.

M och jag ska till stan snart, hämta ut biobiljetter och kolla runt lite på stan. Vem vet man kanske träffar någon roligt person. Det hoppas vi på. Mår bättre idag än jag hade förväntat mig att jag skulle göra. Nae dags att fixa mig nu sen dra till stan!

See you soon!

I know you want me, and you know that i want you,..


RSS 2.0